Flera möjliga lösningar vid symptom

Gällande lagstiftning tillåter inte andra än sjukvården att förklara lösningar på sjukdommar. 

Personer som arbetar med naturliga lösningar och inte är legitimerade av socialstyrelsen får inte öppet deklarera möjliga lösningar på arbetsamma symptom. 

Vill du ha andra förslag än sjukvårdens föreslår jag att du tar kontakt med mig eller bokar en tid för hälsoanalys. Där ser vi över vad du känner och vad du vill ha hjälp med.

Alla symptom beaktas alltid. 
Välkommen

Vetenskapen och erfarenheter

Att näring är kroppens bränsle är mycket väl dokumenterat i vetenskapen och genom erfarenheter. Det är lika enkelt att förstå som att bilen vill ha bensin för att drvas framåt och olja för att smörjas.

Saknas något av dessa blir det arbetsamma symptom förr eller senare, både i kroppen och i bilen. För att undvika haveri ser vi till att ge bilen det den behöver för att fungera. Oftast med mycket stor omsorg. Ju dyrare eller mer omtyckt bil ju mer omsorg.

Hur är då omsorgen om det egna interna maskineriet? Eller tror någon att det kan gå på vilket bränsle som helst? Det räcker att det går att tugga och att blir blir mätta. Självklart är det skillnad på mat och mat eller hur den är tillagad och tillverkad. Med eller utan en massa kemikalier som är helt onaturliga eller med rent vatten från en ren jord.

Allt fler personer gör erfarenheten att det naturliga giftfria behandlingsmetoderna är mer framgångsrika än de som bygger på syntetisk medicin. Det är inte konstigt att det är så. Vi är av naturen komna och finner den bästa hjälpen till läkning i det naturliga apoteket.

Cellens energi

Kroppen består av en ofantlig massa celler. Det finns celler för många ändamål med olika arbetsuppgifter. Alla celler har ett gemensamt och det är att deras bränsle är näring. Utan näring ingen funktion.

Det finns en karta där vi ser att det är näringsämnen som styr allt i cellerna. Den kartan eller snarare bilden över det hela är citron syra cykeln. Det är där all livsenergi skapas i cellenra. När det stannar så dör vi. Det är vårat egna val vad vi vill erbjuda för bränsle till våra celler. Dåligt bränsle eller ett bra bränsle.


GPS
WGS84: N 59° 36.9002', E 16° 34.0011'
Decimal: 59.615, 16.5667