• Mer

Dokument

Vad är farligt eller mindre farligt

Här kan du se vad som är farligt i England. Med några undantag är det mestadels lika i de eropeiska länderna. Att äta läkemedel är bland det farligaste. Att ta naturliga kosttillskott är bland det mest ofarliga.
Bubbles

Läkemedel som är farliga

Läkemedel borde läka kroppens funktioner. Det finns många exempel på motsattsen. De flästa läkemedel bedövar eller sätter ner funktioner i kroppen. Det är svårt att bedöva till frisk funktion. Var därför mycket restrektiv med läkemdel och läs alltid biverkningslistan.
PDF om farliga läkemedel

Näringen i kosten

Var hittar vi näringen då. Bäst är naturligtvis att äta rätt. Ren bra och vänligt tillagad kost. Här är några sidor som beskriver var vi får våra näringsämnen från kosten. Den är samansatt av Linus Puling Ins. så det är den senast vetanskapens rön.
PDF med kost och näring

Länkar

Vaccinationer

Vaccinationer är en sak som vi fått reda på att det skall vara så bra. Jag kan inte finna något som är bra med vaccin. Vill du bilda dig en egen uppfattning kan du läsa mer på dessa sidor. Jag efterlyser fortfarande dokumenterade fördelar med vaccin och dokumenterad säkerhet.
Vaccine Liberation Army
Vaccin & biverkningar
 

Nyhetsflödet

Nyheter är förädiska. Något hender i världen. Någon ser eller hör om det som sker. Det förmedlas och kablas ut. Det redigeras alltid av naturliga orsaker inget fel med det. Det som kan bli fel är när förmedlaren lägger sina egna verderingar och intressen i förmedlandet. Fri press ser jag som en fördel. Jag tror att fler sanningar kommer fram den vägen.
NewsVoice
Second-Opinion